Peugeot 308 SW BL 2009.5 Manualul de utilizare (in Romanian)

Page 311 of 329

298
Timpul de aşteptare dup inserarea unui CD este lung.
În cazul inser rii unui suport media nou, sistemul citeşte o serie de date (directoare, titlu, artist...). Aceasta poate dura mai multe secunde. Acest fenomen este normal.
Nu reuşesc s conectez telefonul meu Bluetooth.
Sunetul telefonului conectat Bluetooth nu este auzibil.
Este posibil ca sistemul Bluetooth al telefonului s fi e dezactivat sau aparatul nu este vizibil.
Volumul sonor al telefonului poate depinde atat de sistem cat si de telefon.
- Verifi ca=i ca sistemul Bluetooth al telefonului dumneavoastr este activat. - Verifi ca=i dac telefonul dumneavoastr este vizibil.
Mariti volumul sonor al WIP Nav, eventual la maxim si mariti si volumul sonorului telefonului, daca este necesar.
INTREBARE SOLUTIE RASPUNS

Page 312 of 329

299
WIP Sound
CUPRINS
• 01 Primii paşi p. 300
• 02 Meniu general p. 301
• 03 Audio p. 302
• 04 Memorie USB p. 305
• 05 Func=ii bluetooth p. 308
• 06 Comenzi sub volan p. 310
• 07 Confi gurare p. 311
• 08 Arborescen=e ecrane p. 312
• Întreb ri frecvente p. 314
WIP Sound este codat astfel încât s poat func=iona numai pe vehiculul dumneavoastr . În cazul instal r ii WIP Sound este codat astfel încât s poat func=iona WIP Sound este codat astfel încât s poat func=iona
pe un alt vehicul, consulta=i re=eaua PEUGEOT pentr u confi gurarea sistemului.
Din motive de siguran= , şoferul trebuie s execute aceste opera=ii cu o aten=ie sporit şi cu vehiculul oprit. Când motorul este oprit şi pentru a conserva energ ia bateriei, radioul auto se poate opri dup câteva minute.
RADIO AUTO/KIT MÂINI-LIBERE

Page 313 of 329

300
11
22
10101111
131314141515
33445566778899
1212
01 PRIMII PASI
1. Pornire/Oprire şi reglare volum.
2. Ejectare CD.
3. Selectarea afi ş rii pe ecran în functie de mod: Func=ii audio (AUDIO), Diagnoz vehicul şi Telefon (TEL).
4. Selectare surs : radio, CD audio/CD MP3, magazie CD, USB, conexiune Jack, Streaming.
5. Selectarea gamelor de unde FM1, FM2, FMast şi AM.
6. Reglare op=iuni audio: balans înainte/înapoi, stânga/dreapta, loudness, ambian=a sonor .
7. Afi şarea listei cu posturile locale, a pieselor CD-ului sau a con=inutului MP3.
8. Abandonare opera=iune în curs.
9. Pornire/Oprire func=ie TA (Anun= Trafi c). Ap sare lung : acces la modul PTY (Tipuri de programe radio).
10. Validare.
11. C utare automat a frecven=ei inferioare/superioar e. Selectare pies CD, MP3 sau USB precedent/urm tor.
12. Selectare frecven= radio inferioar /superioar . Selectare CD precedent/urm tor. Selectare director MP3 precedent/urm tor. Selectare director/gen/artist/playlist precedent/urm tor a echipamentului USB.
13. Afi şare meniu general.
14. Tastele de la 1 la 6: Selectare post radio memorizat. Selectare CD din magazie. Ap sare lung : memorizare a unui post.
15. Tasta DARK modifi c afi şajul ecranului pentru un confort mai bun în timpul condusului pe timp de noapte. Prima ap sare: numai iluminarea benzii superioare. A doua ap sare: afi şare ecran negru. A treia ap sare: revenire la afi şajul standard.

Page 314 of 329

301
02 MENIU GENERAL
AUDIO FUNCTIONS (FUNCII AUDIO): radio, CD, USB, op=iuni.
DIAGNOZ VEHICUL: alerte.
TELEPHONE (TELEFON): kit mâini-libere, conectare, controlul unei convorbiri.
PERSONALISATION-CONFIGURATION (PERSONALIZARE-CONFIGURAIE): parametri vehicul, afi şaj, limbi. CONFIGURAIE): CONFIGURAIE):
> ECRAN MONOCROM C
> ECRAN MONOCROM A Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra detaliilor meniurilor ce trebuie alese, consulta=i partea "Ramifi catii ecrane" din acest capitol.

Page 315 of 329

302
2
33
44
1
22
44
33
11
03 AUDIO
Ap sa=i de mai multe ori pe tasta SOURCE (SURSA) şi selecta=i radio.
Ap sa=i pe tasta BAND AST pentru a selecta una dintre gamele de unde: FM1, FM2, FMast, AM.
Ap sa=i scurt pe una dintre taste pentru efectuarea unei c ut ri automate a posturilor de radio.
Ap sa=i pe una din taste pentru c utarea manual a posturilor de radio.
Ap sa=i pe tasta LIST REFRESH (REACTUALIZARE LISTA), pentru afi şarea listei de posturi de radio disponibile în jurul autoturismului (maxim 30 posturi). Pentru actualizarea acestei liste, ap sa=i mai mult de dou secunde.
Selecta=i ACTIVARE URMRIRE FRECVEN< (RDS) apoi ap sa=i Selecta=i ACTIVARE URMRIRE Selecta=i ACTIVARE URMRIRE
pe OK. RDS se afi şeaz pe ecran.
Selecta=i func=ia PREFERIN<E BAND FM apoi Selecta=i func=ia Selecta=i func=ia
ap sa=i pe OK.
Selecta=i FUNC<II AUDIO apoi ap sa=i pe OK.
Ap sa=i tasta MENU.
Mediul înconjur tor (dealuri, cl diri, tunel, parc ri, subsol...) poate bloca recep=ionarea, inclusiv pe cea în modul RDS. Acest fenomen este normal în propagar ea undelor radio şi nu se traduce în nici-un fel printr-o defec=iune a radioului auto.
RDS
Dac este afi şat RDS, aceasta permite ascultarea a celuiaşi post datorit urm ririi frecven=ei. Totuşi, în anumite condi=ii, urm rirea postului RDS nu este asigurat în întreaga =ar , po sturile radio neacoperind 100 % din teritoriu. Aceasta explic pierderea recep=ion rii unui post în momentul parcurgerii unu i traseu.
RADIO
SELECTAREA UNUI POST

Page 316 of 329

303
03
11
11
22
3333
22
AUDIO
Introduce=i numai discuri compacte având form circular . Unele sisteme anti-piratare, pe discuri originale sau CD copiate de un aparat de copiere personal, pot genera disfunc=iuni independente de calitatea lectorului original. F r a ap sa tasta EJECT, introduce=i un CD în lec torul de CD, citirea începe automat.
Pentru a asculta un disc deja introdus, ap sa=i succesiv pe tasta SURS şi Pentru a asculta un disc deja introdus, Pentru a asculta un disc deja introdus,
selecta=i CD-ul.
Pentru derularea rapid inainte sau inapoi, ap sati continuu una dintre taste.
Introduce=i o compilare MP3 în unitate. Radioul auto caut toate câmpurile muzicale ceea c e poate dura de la câteva secunde la câteva zeci de secunde înainte de a începe citirea.
Pe un acelaşi disc, lectorul CD poate citi pan la 255 fi şiere MP3, repartizate pe 8 nivele de directoare. Este totuşi recomandat s v limita=i la dou nivele pentru a reduce timpul de a cces la citirea CD-ului. In timpul lecturii, structura directoarelor nu este respectat . Toate fi sierele sunt afi sate pe aceleasi nivel.
Pentru a asculta un disc deja introdus, efectua=i mai multe ap s ri succesive pe tasta SURS şi selecta=i CD-ul. efectua=i mai multe ap s ri succesive efectua=i mai multe ap s ri succesive
Pentru derularea rapid inainte sau inapoi, ap sati continuu una dintre taste.
CD
ASCULTAREA UNUI CD
CD MP3
ASCULTAREA UNEI COMPILAII MP3
Ap sa=i pe una dintre taste pentru a selecta o pies de pe CD.
Ap sa=i pe tasta LIST REFRESH pentru a afi şa lista câmpurilor din CD.
Ap sa=i pe una dintre taste pentru a selecta o pies din CD.
Ap sa=i tasta LIST REFRESH pentru a afi şa lista cu repertoriul de pe compila=ia MP3.

Page 317 of 329

304
03
11
22
33
Formatul MP3, prescurtare de la MPEG 1,2 & 2.5 Audio Layer 3 este o norm de compresie audio care permite instalarea mai multor zeci o norm de compresie audio care permite instalarea mai multor zeci de fi şiere muzicale pe acelaşi disc.
Pentru a putea citi un CDR sau un CDRW inscrip=ionat, selecta=i Pentru a putea citi un CDR sau un CDRW inscrip=ionat, selecta=i în momentul inscrip=ion rii standardele ISO 9660, de preferin= în momentul inscrip=ion rii standardele ISO 9660, de preferin= nivelurile 1,2 sau Joliet. Dac discul este inscrip=ionat în alt format, este posibil ca lectura s Dac discul este inscrip=ionat în alt format, este posibil ca lectura s nu se poat efectua corect. Se recomand ca pe un disc s se foloseasc întotd eauna Se recomand ca pe un disc s se foloseasc întotdeauna acelaşi standard de inscrip=ionare, cu o vitez cât mai mic posibil acelaşi standard de inscrip=ionare, cu o vitez cât mai mic posibil (maxim 4x) pentru a ob=ine o calitate acustic opti m . În cazul special al unui CD cu mai multe sesiuni, este recomandat În cazul special al unui CD cu mai multe sesiuni, este recomandat (maxim 4x) pentru a ob=ine o calitate acustic opti m . (maxim 4x) pentru a ob=ine o calitate acustic optim .
standardul Joliet.
CD playerul nu citeşte decât fi şierele cu extensie ".mp3" cu o rata CD playerul nu citeşte decât fi şierele cu extensie ".mp3" cu o rata de eşantionare de 22,05 KHz sau 44,1 KHz. Nici un a lt tip de fi şier de eşantionare de 22,05 KHz sau 44,1 KHz. Nici un alt tip de fi şier (.wma, .mp4, .m3u...) nu va putea fi citit.
V sf tuim s redacta=i numele fi şierelor cu mai pu=in de 20 de V sf tuim s redacta=i numele fi şierelor cu mai pu=in de 20 de caractere excluzând caracterele particulare (ex: " " ? ; ù) pentru a caractere excluzând caracterele particulare (ex: " " ? ; ù) pentru a evita orice problem legat de citire sau de afi şare.
CD MP3
INFORMAII ŞI SFATURI
AUDIO
Introduce=i CD-urile unul câte unul în magazia cu mai multe compartimente. În cazul magaziei cu o singur fant magazia cu mai multe compartimente. magazia cu mai multe compartimente.
de înc rcare, ap sa=i pe LOAD, alege=i num rul CD-ului, apoi insera=i discul sau pute=i efectua o ap sare lung pe LOAD şi insera=i discurile unul câte unul. Efectua=i ap s ri succesive pe tasta SOURCE şi selecta=i CD CHANGER (MAGAZIE CD).
Ap sa=i pe una dintre tastele tastaturii numerice pentru a selecta CD-ul corespunz tor.
Ap sa=i pe una dintre taste pentru a selecta o pies din CD. Men=ine=i ap sat una dintre taste pentru avans rapid sau retur rapid.
ASCULTAREA UNUI CD
* în func=ie de disponibilitate pe vehicul.
MAGAZIE CD AUDIO/MP3 *

Page 318 of 329

305
1
11
22
33
04 PLAYER USB - CONECTOR WIP
Sistemul constituie liste de redare (memorie temporar ) a c ror timp de redare depinde de capacitatea echipamentului USB . Celelalte surse sunt accesibile pe durata acestui timp. Listele de redare (playlist) sunt actualizate la fi ecare taiere a contactului sau conectare la USB. La prima conectare, clasarea se face dupa director . La o reconectare, este pastrat sistemul de clasare a pieselor ales anterior.
Introduce=i un memory stick sau conectorul USB al unui aparat audio în portul prev zut, redarea începe automat dup un timp ce depinde de capacitatea memoriei USB. Formatele de fi şier recunoscute sunt .mp3 (numai mpeg1 layer 3), .wma (numai standard 9, rata de compresie 128 kbit/s), .wav şi .ogg. Listele de redare (playlist) acceptate sunt de tip m3u, .pls, .wpl.
Acest modul este compus dintr-un port USB si un conector Jack * . Fisierele audio (.mp3, .ogg, .wma, .wav...) sunt transmise de un echipament portabil ca MP3 player sau memory stick USB la sistemul WIP Sound, pentru a fi ascultate prin difuzoarele vehiculului.
Memory stick USB (1.1, 1.2 si 2.0) sau Ipod ® de ®
generatia a 5-a sau superioara: - cheile USB trebuie formatate in FAT sau FAT 32 (NTFS nesuportate), - prezenta cablului aparatului Ipod ® este ®
indispensabila, - navigatia in baza de fi siere se face utilizand comenzile de pe volan, - softul IPod trebuie actualizat, pentru o conexiune mai buna.
Alte playere Ipod ® de generatie anterioara si ®
aparate ce utilizeaza protocolul MTP * : - redare numai prin cablu Jack-Jack (nefurnizat ), - navigatia in baza de fi siere se face utilizand comenzile aparatului portabil.
Lista echipamentelor compatibile şi standardele de compresie suportate este disponibil în cadrul re=elei PEUGEOT. UTILIZARE CONECTOR USB - WIP PLUG
CONECTAREA UNUI MEMORY STICK USB
* În func=ie de vehicul.

Page 319 of 329

306
33
44
11
55
22
PLAYER USB - CONECTOR WIP
UTILIZARE CONECTOR USB - WIP PLUG
Ap sati scurt pe tasta LIST, pentru afi şarea clasamentului anterior. Naviga=i prin list folosind tastele stânga/dreapta şi sus/jos. Valida=i selec=ia ap sând pe OK.
Listele disponibile sunt Artist, Gen si Playlist (aşa cum sunt ele stabilite în iPod ® ). ®
Selectarea si Navigatia sunt descrise in etapele 1 - 5 precedente.
Nu conecta=i hard disk-uri sau alte aparate decat echipamente audio cu conector USB. Nerespectarea acestei indica=ii po ate deteriora aparatul.
CONECTAREA UNUI IPOD ® CONECTAREA UNUI IPOD CONECTAREA UNUI IPOD PRIN CONECTOR USB ®
Ap sa=i pe una din aceste taste, pentru a avea acces la piesa precedent /urm toare din lista în curs de redare. Men=ine=i ap sata una din aceste taste, pentru un avans sau retur rapid.
Ap sa=i pe una din aceste taste, pentru a avea acces la Genul, Directorul, Artistul sau Playlistul precedent/urm tor din clasifi carea în curs de redare.
Executa=i o ap sare lung pe tasta LIST, pentru afi şarea diferitelor liste de redare. Alege=i Director/Artist/Gen/Playlist, ap sati pe OK pentru a selecta lista de redare sau pentru a selecta ordinea aleas , apoi din nou pe OK, pentru validare.
- selectare Director: toate directoarele ce con=in fi şiere audio recunoscute de sistem, în ordine alfabetic , f r respectarea structurii arborescente. - selectare Artist: toate numele artiştilor, din ID3 Tag, clasate în ordine alfabetic . - selectare Gen: toate genurile muzicale, din ID3 Tag. - selectare Playlist: listele de redare înregistrate în sistemul USB.
OK

Page 320 of 329

307
11
22
22
11
Afi şajul şi controlul comenzilor se face prin intermediul echipamentului portabil.
Regla=i mai întâi volumul echipamentului dumneavoastr portabil.
Regla=i apoi volumul radioului dumneavoastr auto.
Intrarea auxiliar , JACK sau RCA, permite conectarea unui echipament portabil (MP3 player etc.).
Branşa=i echipamentul portabil (MP3 player etc.) la priza JACK sau la prizele audio (alb şi roşu, de tip RCA) cu ajutorul unui cablu adecvat, ce nu este furnizat.
Efectua=i ap s ri succesive pe tasta SURSA şi selecta=i AUX.
UTILIZAREA INTRARII AUXILIARE (AUX)
PRIZA JACK/SAU PRIZA RCA (in functie de vehicul)
REGLAREA VOLUMULUI SURSEI
AUXILIARE
Nu conecta=i acelaşi echipament si la portul USB şi la priza JACK.
PLAYER USB - CONECTOR WIP

Page:   < prev 1-10 ... 271-280 281-290 291-300 301-310 311-320 321-330 next >