Peugeot Expert VU 2009 Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

Page 201 of 226

1
2
3
4
1
4
06
2
3
5
9.57
Taşınabilir donanımı (MP3/WMA çalar...), JACK/RCA ses kablosu Taşınabilir donanımı (MP3/WMA çalar...), JACK/RCA ses kablosu yardımıyla torpido gözünde bulunan audio prizlerine (beyaz ve yardımıyla torpido gözünde bulunan audio prizlerine (beyaz ve kırmızı, RCA tipli) bağlayınız.
MUSIC tuşuna basınız ve tuşa tekrar basınız veya MUSIC MENU (müzik menüsü) işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız.
AUX kaynağını seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız. Çalma otomatik olarak başlar.
EXTERNAL DEVICE (harici cihaz) işlevini seçiniz ve devreye sokmak için topuza basınız.
EXTERNAL DEVICE
CD değiştiriciye bir veya birkaç CD sokunuz. MUSIC tuşuna basınız.
İlgili CD'yi seçmek için nümerik klavyenin tuşlarından birine basınız.
CD CHANGER (CD değiştirici) kaynağını seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız.
Kumandaların yönetimi ve ekrana getirilmesi taşınabilir donanım Kumandaların yönetimi ve ekrana getirilmesi taşınabilir donanım kullanılarak yapılır.
CD CHANGER
SELECT MUSIC (müzik seçme) işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız.
EK KAYNAK (AUX) GİRİŞİNİ KULLANMAK
RCA/SES KABLOSU ARAÇLA BİRLİKTE VERİLMEZ
CD DEĞİŞTİRİCİ
BİR CD (MP3/WMA UYUMLU OLMAYAN) DİNLEMEK
SELECT MUSIC
MUSIC tuşuna tekrar basınız veya MUSIC MENU (müzik menüsü) işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız. MUSIC MENU
MÜZİKAL MEDYA OKUYUCULAR

Page 202 of 226

9.58
07
1
3
5
4
2
1
2
Hizmetlerin kullanımı, şebekeye, SIM karta ve kullanılan Bluetooth cihazlarının uyumluluğuna bağlıdır . Telefonunuzun kullanım kılavuzunda ve operatörünüze danışarak, kullanabileceğiniz hizmetleri kontrol ediniz. En iyi hizmeti sunan taşınabilir telefonların listesi servis ağında mevcuttur.
BLUETOOTH TELEFON
BİR TELEFON BAĞLAMAK
Güvenlik nedenleriyle ve sürücü tarafından çok dik kat gerektiren Güvenlik nedenleriyle ve sürücü tarafından çok dikkat gerektiren işlemler oldukları için, Bluetooth taşınabilir telefonun WIP Nav eller işlemler oldukları için, Bluetooth taşınabilir telefonun WIP Nav eller serbest kiti sistemiyle eşleştirme işlemleri araç d ururken ve kontak serbest kiti sistemiyle eşleştirme işlemleri araç dururken ve kontak açıkken gerçekleştirilmelidir.
Telefonun Bluetooth işlevini etkin hale getiriniz. Son bağlanan telefon otomatik olarak yeniden bağlanır.
TELEFON MENÜSÜ işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız.
TELEPHONE MENU
Telefona tanımlama kodunu giriniz. Girilmesi gereken kod ekranda görünür.
Bağlı olan telefonu değiştirmek için, PHONE tuşuna basınız, TELEFON MENÜSÜ işlevini seçiniz ve geçerli PHONE tuşuna basınız, TELEFON PHONE tuşuna basınız, TELEFON
kılmak için topuza basınız.
Telefon bağlandıktan sonra WIP Nav adres defterini ve çağrılar Telefon bağlandıktan sonra WIP Nav adres defterini ve çağrılar listesini senkronize edebilir. Senkronizasyon işlemi birkaç dakika listesini senkronize edebilir. Senkronizasyon işlemi birkaç dakika sürebilir.
TELEFON BAĞLAMA işlevini seçiniz. Telefonu seçiniz ve geçerli kılmak için basınız. Daha evvel bağlanan telefonların (en çok 4) listesi çok işlevli ekrana Daha evvel bağlanan telefonların (en çok 4) listesi çok işlevli ekrana gelir. Yeni bir bağlantı için istenen telefonu seçiniz.
PHONE tuşuna basınız.
İlk bağlantı için TELEFON ARAMA işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız. Sonra telefonun ismini seçiniz.
SEARCH PHONE
CONNECT PHONE

Page 203 of 226

2
3
11
2
3
9.59
Çağrıyı kabul etmek veya gerçekleşmekte olan çağrıyı sonlandırmak için, direksiyonun altındaki kumandanın ucuna basınız.
Çağrıyı kabul etmek için YES (Evet) şekilciğini veya çağrıyı reddetmek için NO (hayır) şekilciğini seçiniz ve topuza basarak geçerli kılınız.
BİR ÇAĞRI ALMA BİR ÇAĞRI YAPMA
Gelen bir çağrı, bir zil sesi ve çok işlevli ekranda üste açılan bir Gelen bir çağrı, bir zil sesi ve çok işlevli ekranda üste açılan bir pencere tarafından bildirilir.
YES
Çağrıyı sonlandırmak için PHONE tuşuna basınız veya topuza basınız ve END CALL (çağrı sonlandırma) işlevini seçiniz ve topuza basarak geçerli kılınız.
END CALL
PHONE tuşuna basınız.
Adres defterinize ulaşmak için direksiyonun altınd aki kumandanın Adres defterinize ulaşmak için direksiyonun altındaki kumandanın ucuna iki saniyeden uzun basınız.
Numara seçimi adres defterinden de yapılabilir. AD RES Numara seçimi adres defterinden de yapılabilir. ADRES DEFTERİNDEN BİR NUMARA ÇEVİRME işleviniz seçebilirs iniz. DEFTERİNDEN BİR NUMARA ÇEVİRME işleviniz seçebilirsiniz. Numara seçimi adres defterinden de yapılabilir. ADRES Numara seçimi adres defterinden de yapılabilir. ADRES Numara seçimi adres defterinden de yapılabilir. ADRES Numara seçimi adres defterinden de yapılabilir. ADRES
WIP Nav en çok 4 000 kaydı hafızaya alabilir.
NUMARA ÇEVİR işlevini seçiniz ve daha sonra numarayı çevirmek için sanal klavyeyi kullanınız.
TELEFON MENÜSÜ işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız.
DIAL NUMBER
TELEPHONE MENU
Araçtan yapılan ve giren son 20 çağrı listesi, TELEFON Araçtan yapılan ve giren son 20 çağrı listesi, TELEFON MENÜSÜ'nün altında ekrana gelir. Bir numara seçebil ir ve çağrı MENÜSÜ'nün altında ekrana gelir. Bir numara seçebilir ve çağrı Araçtan yapılan ve giren son 20 çağrı listesi, TELEFON Araçtan yapılan ve giren son 20 çağrı listesi, TELEFON Araçtan yapılan ve giren son 20 çağrı listesi, TELEFON Araçtan yapılan ve giren son 20 çağrı listesi, TELEFON
yapmak için topuza basabilirsiniz.
NO

Page 204 of 226

9.60
08
5
6
1
2
3
4
BİÇİMLENDİRME
TARİHİ VE SAATİ AYARLAMAK
Bu işlev şu seçeneklere erişimi sağlar : SYSTEM LANGUAGE (lisan), DATE & TIME (tarih ve saat), DISPLAY (ekran ayarları) BRIGHTNESS (aydınlık), COL OUR (renkler), MAP COLOUR (haritanın rengi), VEHICLE (aracın parametreleri), UNITS (birimler), SYSTEM (sistemin parametreleri).
Yön oklarıyla parametreleri teker teker ayarlayınız ve topuzla geçerli kılınız.
DATE FORMAT (tarih formatı) işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız.
İstenen formatı, topuzu kullanarak geçerli kılınız.
SET DATE & TIME (tarih ve saat ayarı) işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız.
Aşağıdakilere ulaşmak için SET UP tuşuna iki saniy eden uzun Aşağıdakilere ulaşmak için SET UP tuşuna iki saniyeden uzun basınız :
SET UP tuşuna basınız.
TIME FORMAT (saat formatı) işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız. İstenen formatı, topuzu kullanarak geçerli kılınız.
SET DATE AND TIME
DATE & TIME (tarih ve saat) işlevini seçiniz ve geçerli kılmak için topuza basınız.
DESCRIPTION OF THE UNIT
GPS COVERAGE
CEMO MODE
DATE AND TIME

Page 205 of 226

09
9.61
YOL BİLGİSAYARI
ARAÇ TEŞHİSİ
- "araç" ile : kalan benzinle yapılabilecek kilometre, anlık tüketim ve katedilecek kalan mesafe. - "1" (güzergâh 1) ile : ortalama hız, ortalama tüketim ve "1" güzergâhında hesaplanan katedilen mesafe. - "2" (güzergâh 2) ile, ikinci bir güzergah için aynı özellikler.
Katedilebilecek mesafe : katedilen son kilometrelerin ortalama katedilen son kilometrelerin ortalama tüketimine göre, depoda kalan yakıtla katedilebilecek mesafeyi tüketimine göre, depoda kalan yakıtla katedilebilecek mesafeyi belirtir. Aracın hızı ya da katedilen yolun profi linin değişmesi sonucunda Aracın hızı ya da katedilen yolun profi linin değişmesi sonucunda ekranda görünen değer aşırı değişme gösterebilir. Katedilebilecek mesafe 30 km'nin altına indiğinde, çizgiler belirir. En Katedilebilecek mesafe 30 km'nin altına indiğinde, çizgiler belirir. En az 5 litre yakıt eklenmesinden sonra, katedilebilecek mesafe tekrar az 5 litre yakıt eklenmesinden sonra, katedilebilecek mesafe tekrar hesaplanır ve 100 km'yi aştığı anda ekrana gelir. Araç hareket halinde iken ekranda sayı yerine süre kli olarak çizgiler Araç hareket halinde iken ekranda sayı yerine sürekli olarak çizgiler belirmesi durumunda PEUGEOT servis ağına başvurunuz . belirmesi durumunda PEUGEOT servis ağına başvurunuz.
Anlık tüketim : sadece saatte 30 km hıza ulaştıktan sonra sadece saatte 30 km hıza ulaştıktan sonra hesaplanır ve ekrana gelir.
Ortalama tüketim : bilgisayarın en son sıfırlanmasından sonra bilgisayarın en son sıfırlanmasından sonra tüketilen ortalama yakıt miktarıdır.
Katedilen mesafe : bilgisayarın en son sıfırlanmasından itibaren bilgisayarın en son sıfırlanmasından itibaren hesaplanır.
Katedilecek kalan mesafe : kullanıcı tarafından girilen varılacak kullanıcı tarafından girilen varılacak nokta referans alınarak hesaplanır. Eğer bir kılavuzluk işlemi devrede nokta referans alınarak hesaplanır. Eğer bir kılavuzluk işlemi devrede ise anlık olarak seyir sistemi tarafından hesaplanır.
Ortalama hız : bilgisayarın en son sıfırlanmasından sonra bilgisayarın en son sıfırlanmasından sonra hesaplanan (kontak açık) ortalama hızdır.
Cam sileceği kumandasının ucundaki düğmeye her bir basış, ekrana Cam sileceği kumandasının ucundaki düğmeye her bir basış, ekrana göre, yol bilgisayarı bilgilerini, birbiri ardına ekrana getirmeyi sağlar. göre, yol bilgisayarı bilgilerini, birbiri ardına ekrana getirmeyi sağlar.
BAZI TANIMLAR

Page 206 of 226

10
1
2
3
1
2
4
1
2
3
4
3
3
3
3
2
2
2
2
4
4
4
4
4
3
3
3
3
3
2
3
2
2
3
3
3
4
4
4
4
4
3
3
12332 "RADIO" MENU "MUSIC" MENU
"TRAFFIC" MENU
MESSAGES ON ROUTE
ONLY WARNINGS ON ROUTE
ALL WARNING MESSAGES
ALL MESSAGES
GEOGRAPHICAL FILTER
none
within 2 miles (3 km)
within 3 miles (5 km)
within 6 miles (10 km)
within 30 miles (50 km)
SELECT MUSIC
SOUND SETTINGS
balance/fader
bass/treble
equalizer
none
classical
jazz
rock/pop
techno
vocal
loudness
initialise sound settings
WAVEBAND
FM
AM
MANUAL TUNE
SOUND SETTINGS
balance/fader
bass/treble
equalizer
none
classical
jazz
rock/pop
techno
vocal
loudness
initialise sound settings
9.63
RADYO MENÜSÜ
ANA İŞLEV A SEÇİMİ A1 seçimi A2 seçimi B SEÇİMİ...
EKRAN DAĞILIMLARI
MÜZİK MENÜSÜ
TRAFİK MENÜSÜ
YOL MESAJLARI
SADECE YOL UYARILARI
TÜM YOL UYARILARI
TÜM MESAJLAR
COĞRAFİ FİLTRE
hiçbiri
3 km içinde
5 km içinde
10 km içinde
50 km içinde
MÜZİK SEÇ
SES AYARLARI
Ses dağılımının sağa sola/öne arkaya ayarlanması
kalın/ince sesler
ses ortamı
hiçbiri
klasik
caz
rock/pop
tekno
vokal
loudness
ses ayarlarını sıfırlama
DALGA BANDI
FM
AM
ELLE AYARLAMA
SES AYARLARI
sesin öne arkaya/sağa sola ayarlanması
kalın/ince sesler
ses ortamı
hiçbiri
klasik
caz
rock/pop
tekno
vokal
loudness
ses ayarlarını sıfırlama

Page 207 of 226

9.64
1
2
4
2
3
4
2
3
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
3
3
3
3
24
4
4
3
3
3
3
4
4
4
2
3
3
3
3
3
3
3
3
4
4
2
4
4
4
4
4
route type
fast route
short route
optimised route
STOPOVERS
add stopover
address input
navigate HOME
choose from address book
choose from last destinations
rearrange route
replace stopover
delete stopover
recalculate
fast route
short route
optimised route
"NAVIGATION" MENU
ABORT/RESUME GUIDANCE
DESTINATION INPUT
address input
country
city
street
number
start route guidance
post code
add to address book
intersection
city district
geo position
map
navigate HOME
choose from address book
choose from last destinations
POI SEARCH
POI nearby
POI near destination
POI in city
POI in country
POI near route
SETTINGS
route dynamics
traffi c independent
semi-dynamic
avoidance criteria
avoid motorways
avoid toll roads
avoid ferries
recalculate
KILAVUZLUK SEÇENEKLERİ
kılavuzluk kriterleri
en hızlı
en kısa
en iyi yol
YOL ETAPLARI
yol etapları ekleme
adres ekle
EV kılavuzluğu
adres defterinden seç
son güzergâhlardan seç
yolu tekrar düzenle
yol etabı değiştir
yol etabı sil
yeniden hesapla
hızlı yol
kısa yol
en iyi yol
KILAVUZLUK MENÜSÜ
KILAVUZLUĞU DURDURMA/YENİDEN BAŞLATMA
GÜZERGÂH GİRİŞİ
adres girişi
ülke
şehir
sokak
numara
yol kılavuzluğu başlatma
posta kodu
adres defterine kaydet
kavşak
şehir merkezi
GPS koordinatları
harita
EV kılavuzluğu
adres defterinden seç
son güzergâhlardan seç
İLGİ NOKTASI ARAMA
yakındaki ilgi noktaları
yakın ilgi noktası güzergâhı
şehirdeki ilgi noktaları
ülkedeki ilgi noktaları
yola yakın ilgi noktaları
AYARLAR
trafi k durumu
trafi kten bağımsız
kısmen bağımlı
hariç tutulan kriterler
motor yollarını hariç tutma
ödemeli yolları hariç tutma
feribotları hariç tutma
yeniden hesaplama

Page 208 of 226

1
2
3
4
1
2
3
4
2
3
4
2
2
2
3
4
4
4
4
2
3
3
3
2
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
2
3
4
4
4
4
4
3
2
4
3
2
4
4
4
4
3
4
4
4
3
3
3
"TELEPHONE" MENU SETUP
DIAL NUMBER
DIAL FROM ADDRESS BOOK
CALL LIST
CONNECT PHONE
search phone
phones connected
disconnect phone
rename phone
delete pairing
delete all pairings
show details
SETTINGS
select ring tone
phone/ring tone volume
enter mailbox number
SYSTEM LANGUAGE
deutsch
english
espanol
français
italiano
nederlands
polski
portuguese
DATE AND TIME
set date and time
date format
time format
DISPLAY
brightness
colour
pop titanium
toffee
blue steel
technogrey
dark blue
map colour
day mode for map
night mode for map
auto. day/night for map
VEHICLE PARAMETERS
vehicle information
alert log
status of functions
UNITS
temperature
celsius
fahrenheit
Distance
km and l/100
km and km/l
miles (mi) and MPG
SYSTEM PARAMETERS
factory reset
software version
automatic scrolling
9.659.65
TELEFON MENÜSÜ KURULUM
NUMARA ÇEVİR
ADRES DEFTERİNDEN ARAMA
ÇAĞRI LİSTESİNDEN ARAMA
TELEFON BAĞLAMA
Telefon arama
bağlanan telefonlar
telefon bağlantısı kesme
telefon isimlendirme
eşleştirmeyi silme
tüm eşleştirmeleri silme
detayları göster
AYARLAR
çalma melodisi seçme
telefon/çalma sesi
mesaj kutusu numarasını giriniz
SİSTEM DİLLERİ
almanca
ingilizce
ispanyolca
fransızca
italyanca
fl amanca
lehçe
portekizce
TARİH VE ZAMAN
tarih ve zaman ayarı
t arih formatı
zaman formatı
EKRANA GETİRME
aydınlık
renk
pop titanium
karamel rengi
çelik mavi
tekno yeşil
koyu mavi
harita rengi
harita için gündüz modu
harita için gece modu
harita için otomatik gece/gündüz modu
ARAÇ
araç bilgileri
uyarı bilgisi
işlevlerin durumu
BİRİMLER
ısı
celsius
fahrenheit
Mesafe
km ve l/100
km ve km/l
mil ve MPG
SİSTEM PARAMETRELERİ
fab rika aya rları
yazılım versiyonu
otomatik yer değiştirme

Page 209 of 226

SORU ÇÖZÜM CEVAP
Bir CD veya bir SD kartı sokulduktan sonraki bekleme süresi çok uzun.
Yeni bir medya sokulduğunda sistem belli bir miktar veriyi (fi hrist, isim, şarkıcı, vs.) okur. Bu işlem birkaç saniye sürebilir. Bu bekleme olayı normaldir.
Bluetooth telefonumu bağlayamıyorum. Telefonunuzun Bluetooth işlevi devre dışı veya cih azınız görünmez modda olabilir. - Telefonunuzun Bluetooth işlevinin devrede olduğunu kontrol ediniz. - Telefonunuzun görünür modda olduğunu kontrol ediniz.
Aşağıdaki tablo, WIP Nav ile ilgili en sık sorulan soruların cevaplarını gruplar.
Güzergâh hesaplama işlevi sonuçlanmıyor. Hariç tutulan kriterler, şu anda bulunduğunuz yerl e çelişebilir (zaten paralı otoyoldayken paralı yolun güzergâh dışı bırakılması ). Hariç tutulan kriterleri kontrol ediniz.
SORU ÇÖZÜM CEVAP

Page 210 of 226

9.67
OTO RADYO/ELLER SERBEST TELEFON KİTİ
İÇİNDEKİLER


Page:   < prev 1-10 ... 161-170 171-180 181-190 191-200 201-210 211-220 221-230 next >