trip computer TOYOTA PROACE CITY EV 2021 Kasutusjuhend (in Estonian)

Page 13 of 352

13
Mõõdikud
1
WARNI NG
Ohutuse tagamiseks tuleks sätteid muuta ainult seisva sõidukiga.
Ekraanivärvide valik (bensiini- või diiselsõiduk).
Sõltuvalt versioonist sõltub mõõdikupaneeli kuva värvus puuteekraani jaoks valitud värviskeemist.Sätteid muudetakse puuteekraani menüü Sätted kaudu.
Ekraanirežiimi valimine
Eri režiimides kuvatakse mõõdikupaneelile teatud kindlat teavet.


► Keerake rooli vasakpoolset ratast, et kuvada ja sirvida mõõdikupaneeli režiime.► Valitud režiimi kinnitamiseks vajutage ratast.Kui te ratast ei vajuta, taastub varem valitud ekraanirežiim mõne hetke pärast automaatselt.
Ekraanirežiimid
– "Dials" (Mõõturid): tavaline näit, millel on analoog- ja digitaalne spidomeeter, läbisõidumõõdik ning:• kütusemõõdik, jahutusvedeliku temperatuurinäidik ja tahhomeetri näit (bensiini- või diiselsõiduk);• aku energiavaru näidik ja toite märgutuli (elektrisõiduk).– "Navigation" (Navigeerimine): erinäit, mis sisaldab hetketeavet navigeerimise kohta (kaart ja juhised).– "Driving" (Sõit): erinäit, mis annab teavet aktiivsete juhtimise abisüsteemide kohta.– "Minimum" (Minimaalne): kahemõõtmeline näit, millele on digitaalne spidomeeter, üldläbisõidu näidik ning:• kütusemõõdik ja jahutusvedeliku temperatuurinäidik (bensiini- või diiselsõiduk);• aku energiavaru näidik (elektrisõiduk).– "Energy" (Energia): erinäit, mis kujutab visuaalselt sõiduki energiavooge (elektrisõiduk).
– "Personal 1"/"Personal 2" (Isiklik): mõõdikupaneeli keskosas juhi valitud teavet esitav näit.
Isikliku ekraanirežiimi häälestamine
Süsteemiga TOYOTA Connect Radio► Vajutage puuteekraani ribal Sätted.
► Valige "Configuration" (Hääletus).
► Valige "Instrument panel personalisation" (Mõõdikupaneeli isikupärastamine).Süsteemiga TOYOTA Connect Nav► Vajutage puuteekraani ribal Sätted.
► Valige "VALIKUD".► Valige "Instrument panel personalisation" (Mõõdikupaneeli isikupärastamine).► Valige "Personal 1" või "Personal 2".► Kerimisnuppe kasutades valige puuteekraanil teabe tüüp:• "Default" (vaikimisi) (tühi).• "Trip computer" (Teekonnaarvuti).• "Meedia".• "Accessories consumption" (Lisaseadmete voolutarbimine) (sõltuvalt versioonist).• "Rev counter" (Tahhomeeter) (bensiini- või diiselsõiduk).
NOTIC E
Kui on valitud "Default" (Vaikimisi) teave, siis režiime "Personal 1" ja "Personal 2" enam ekraanirežiimide loendis ei kuvata.
► Kinnitage, et salvestada ja väljuda.Režiim "Personal" (Isiklik) kuvatakse kohe.Ekraanirežiimi valimisel kuvatakse vastav teave kohe mõõdikupaneelile.