CITROEN DS5 HYBRID 2016 ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ (in Greek)

Page 421 of 780

11
1
7
8
43 Ρυθμίσεις ήχου και Τηλεματική
Σύνδεση Wi-Fi Κοινή χρήση σύνδεσης Wi-Fi Διαχείριση συνδέσεων
Για να προστατευτείτε από τυχόν παρεισφρύσεις πειρατών και για να καταστήσετε ασφαλές στον μέγιστο βαθμό το σύνολο των συστημάτων σας, σκόπιμο είναι να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο κωδικό ασφαλείας ή κωδικό πρόσβασης.
Η σύνδεση Wi-Fi και η κοινή χρήση της
σύνδεσης Wi-Fi είναι αποκ λειστικές.
Π ι έ σ τ ε " Επιβεβαίωση " για να ξεκινήσει η σύνδεση.
Π ι έ σ τ ε " Επιβεβαίωση " .
Π ι έ σ τ ε Συνδεσιμότητα για να εμφανιστεί η κύρια σελίδα.
Σύνδεση δικτύου μέσω του Wi-Fi του smartphone. Δημιουργία ενός τοπικού δικτύου Wi-Fi από το σύστημα.
Π ι έ σ τ ε Συνδεσιμότητα για να εμφανιστεί η κύρια σελίδα.
Π ι έ σ τ ε Συνδεσιμότητα για να εμφανιστεί η κύρια σελίδα.
Πιέστε την επαφή " ΕΠΙΛΟΓΕΣ " για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δευτερεύουσα σελίδα.
Πιέστε την επαφή " ΕΠΙΛΟΓΕΣ " για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δευτερεύουσα σελίδα.
Πιέστε την επαφή " ΕΠΙΛΟΓΕΣ " για να αποκτήσετε πρόσβαση στη
δευτερεύουσα σελίδα.
Ε π ι λ έ ξ τ ε " Σύνδεση σε δίκτυο Wi- Fi " . Ε π ι λ έ ξ τ ε " Κοινή χρήση σύνδεσης Wi-Fi " .
Ε π ι λ έ ξ τ ε " Διαχείριση σύνδεσης " .
Ή / Και
Επιλέξτε την καρτέλα " Ασφαλής " ή " Μη ασφαλής " ή " Αποθηκευμένη " . Επιλέξτε την καρτέλα " Ενεργοποίηση " για να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση της σύνδεσης Wi-Fi.
Επιλέξτε την καρτέλα " Ρυθμίσεις " για να αλ λάξετε το όνομα του δικτύου του συστήματος και τον κωδικό πρόσβασης.
Για τη λειτουργία αυτή, δείτε την πρόσβαση στις συνδεμένες υπηρεσίες, τη διαθεσιμότητα των συνδεμένων υπηρεσιών και τροποποιήστε την κατάσταση σύνδεσης.
Με το εικονικό πληκτρολόγιο εισάγατε το " Κλειδί " του δικτύου Wi-Fi και τον " Κωδικό πρόσβασης " .
Επιλέξτε ένα δίκτυο.

Page 422 of 780

12:13
23 °C531 kHz
Σύνδεση έξυπνων τηλεφώνων (smartphones) MirrorLink TM

Page 423 of 780

45 Ρυθμίσεις ήχου και Τηλεματική
Για λόγους ασφαλείας και επειδή απαιτείται αυξημένη προσοχή από τον οδηγό, απαγορεύεται η χρήση τού smartphone όταν οδηγείτε. Οι χειρισμοί πρέπει να γίνονται με το αυτοκίνητο σταματημένο .
Ο συγχρονισμός του smartphone επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν στην οθόνη τού αυτοκινήτου τις εφαρμογές τις προσαρμοσμένες στην τεχνολογία MirrorLink TM του smartphone. Οι βασικές αρχές και τα πρότυπα είναι σε μόνιμη εξέλιξη, και για να λειτουργεί η διαδικασία επικοινωνίας ανάμεσα στο smartphone και το σύστημα, πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις το smartphone να μην είναι κ λειδωμένο, γι' αυτό επικαιροποιήστε το λειτουργικό σύστημα του smar tphone καθώς και την ημερομηνία και την ώρα τού smar tphone και του συστήματος . Για να μάθετε τα μοτντέλα των επιλέξιμων smartphones, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της μάρκας τής χώρας σας.
Η λειτουργία " MirrorLinkTM " απαιτεί ένα smartphone και συμβατές
ε φ α ρ μ ο γ έ ς .
Ανάλογα με την ποιότητα του δικτύου σας, χρειάζεται κάποιος χρόνος αναμονής για να είναι διαθέσιμες οι εφαρμογές.
Κατά τη σύνδεση του smartphone στο σύστημα, συνιστάται η έναρξη του Bluetooth ® του smartphone. ® του smartphone. ®
Ανάλογα με το smartphone, πρέπει απαραίτητα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία " MirrorLinkTM " .
Κατά τη διαδικασία, εμφανίζονται αρκετές σελίδες- οθόνες σχετικά με τον συνδυασμό ορισμένων λειτουργιών. Αποδεχτείτε για να ξεκινήσει και να ολοκ ληρωθεί η σύνδεση.
Συνδέστε το καλώδιο USB. Το smartphone είναι σε κατάσταση φόρτισης όταν συνδεθεί μέσω του καλωδίου USB.
Π ι έ σ τ ε " MirrorLinkTM " για να ξεκινήσει η εφαρμογή του συστήματος.
Αφού πραγματοποιηθεί η σύνδεση, εμφανίζεται μια σελίδα με τις εφαρμογές που έχουν προηγουμένως "κατεβεί" από το Internet στο smartphone σας και είναι κατάλ ληλες για την τεχνολογία MirrorLink TM .
Στο περιθώριο της ένδειξης MirrorLink TM , οι προσβάσεις κατ' επιλογή στις διάφορες μουσικές πηγές παραμένουν προσπελάσιμες με τη βοήθεια των επαφών αφής που βρίσκονται στην επάνω περιοχή. Η πρόσβαση στα μενού του συστήματος μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή με τη βοήθεια των κατάλ ληλων επαφών.
Από το σύστημα, πιέστε " Συνδεσιμότητα" για να εμφανιστεί η αρχική σελίδα.
Για λόγους ασφάλειας, δεν μπορείτε να συμβουλευθείτε εφαρμογές παρά μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Γι' αυτό μόλις το αυτοκίνητο ξεκινήσει, παύουν να εμφανίζονται στην οθόνη.

Page 424 of 780

12:13
23 °C531 kHz
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3

Page 425 of 780

47 Ρυθμίσεις ήχου και Τηλεματική
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3Σχόλια
Συνδεσιμότητα
MirrorLinkTM
Πρόσβαση ή επιστροφή στις εφαρμογές που έχουν προηγουμένως "κατεβεί" στο smartphone σας και είναι κατάλ ληλες για την τεχνολογία MirrorLink TM .
Πρόσβαση σε μια λίστα μενού ανάλογα με την εφαρμογή που έχετε προηγουμένως επιλέξει. "Back": έξοδος από την τρέχουσα διαδικασία, κύλιση ενός μενού. "Home": πρόσβαση ή επιστροφή στη σελίδα "Λειτουργία αυτοκινήτου" του smartphone.
Πρόσβαση στην αρχική σελίδα του μενού "Συνδεσιμότητα".

Page 426 of 780

12:13
23 °C531 kHz
Σύνδεση έξυπνων τηλεφώνων (smartphones) CarPlay ®Σύνδεση έξυπνων τηλεφώνων (smartphones) CarPlay ®Σύνδεση έξυπνων τηλεφώνων (smartphones) CarPlay

Page 427 of 780

49 Ρυθμίσεις ήχου και Τηλεματική
Για λόγους ασφάλειας και επειδή απαιτείται αυξημένη προσοχή από τον οδηγό, απαγορεύεται η χρήση τού smartphone κατά την οδήγηση. Οι χειρισμοί πρέπει να γίνονται με το αυτοκίνητο σταματημένο .
Ο συγχρονισμός του smartphone επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν στην οθόνη τού αυτοκινήτου τις εφαρμογές τις προσαρμοσμένες στην τεχνολογία CarPlay® του smartphone αφού έχουν ® του smartphone αφού έχουν ®
προηγουμένως ενεργοποιήσει τη λειτουργία CarPlay ® του smartphone τους. ® του smartphone τους. ®
Οι βασικές αρχές και τα πρότυπα είναι σε μόνιμη εξέλιξη, γι' αυτό σας συνιστούμε να επικαιροποιείτε το λειτουργικό σύστημα του smar tphone και να το ενεργοποιείτε . Για να μάθετε τα μοντέλα των επιλέξιμων smartphones, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο του κατασκευαστή τής χώρας σας.
Συνδέσε το καλώδιο USB. Le smartphone είναι σε κατάσταση φόρτισης όταν είναι ενωμένο μέσω του καλωδίου USB.
Συνδέστε το καλώδιο USB. Το smartphone είναι σε κατάσταση φόρτισης όταν συνδεθεί μέσω του καλωδίου USB.
Π ι έ σ τ ε " Τη λέφ ωνο " για να εμφανιστεί η διασύνδεση CarPlay®.
Π ι έ σ τ ε " CarPlay " για να εμφανιστεί η διασύνδεση CarPlay®.
Με τη σύνδεση του καλωδίου USB, η λειτουργία CarPlay® απενεργοποιεί τη ® απενεργοποιεί τη ®
λειτουργία Bluetooth® του συστήματος. ® του συστήματος. ®
Από το σύστημα, πιέστε " Συνδεσιμότητα " για να εμφανιστεί η κύρια σελίδα.
Ή

Page 428 of 780

FM/87.5 MHz
87.5MHz 12:13
23 °C 87.5 MHz
213
FM/87.5 MHz
87.5MHz 12:13
87.5 MHz
23 °C
AM/531 kHz
PO
kHz 12:13
23 °C 531 kHz
213
Radio Media (Ψηφιακά μέσα)
Επίπεδο 1Επίπεδο 2
Λίστα ραδιοφ. σταθμών

Page 429 of 780

3
2
51 Ρυθμίσεις ήχου και Τηλεματική
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Σχόλια
Ραδιόφωνο Μέσα
Πηγή ήχου
Ραδιόφωνο
Επιλογή αλ λαγής πηγής.
USB
iPod
CD
AUX
Bluetooth
Ραδιόφωνο Μέσα
Συχνότητα / Μνήμη
Συχνότητα Πραγματοποίηση αυτόματης ή επιλεκτικής αναζήτησης ραδιοφωνικών σταθμών.
Μνήμη Πιέστε παρατεταμένα σε μια άδεια θέση για να αποθηκεύσετε έναν σταθμό.
Ραδιόφωνο Μέσα
ΛίσταΛίστα ραδιοφ. σταθμών Ανοίξτε τη λίστα του ραδιοφώνου και πιέστε έναν ραδιοφωνικό σταθμό για να τον επιλέξετε.
Ραδιόφωνο Μέσα
Ζώνη συχν.
FM
Πιέστε την ζώνη συχνοτήτων για να αλ λάξετε ζώνη. DAB
AM

Page 430 of 780

1
85674
910
12131411
8
8
5
5
6
6
7
7
4
4
Επίπεδο 1Επίπεδο 2
Επιλογές ραδιοφώνου-μέσωνΕπιλογές ραδιοφώνου-μέσωνΕπιλογές ραδιοφώνου-μέσωνΕπιλογές ραδιοφώνου-μέσων
Ρύθμιση ήχου
Ρύθμιση ήχου
Ρύθμιση ήχου
Ρύθμιση ραδιοφώνου
Λίστα ραδιοφ. σταθμών

Page:   < prev 1-10 ... 381-390 391-400 401-410 411-420 421-430 431-440 441-450 451-460 461-470 ... 780 next >