MPG TOYOTA PROACE 2021 Instruksjoner for bruk (in Norwegian)

Page 24 of 360

24
Med rattmonterte kontroller

â–º Trykk på knotten på rattet.
På dashbordet


â–º Trykk på denne knappen.Følgende aktuell informasjon vises etter hverandre:– Kjørerekkevidde (diesel).– Gjeldende forbruk.– Stop & Start tidteller (diesel).– Tur "1" etterfulgt av (avhengig av versjon) tur "2", inkludert gjennomsnittlig hastighet, gjennomsnittlig forbruk og avstand kjørt for hver tur.Tur "1" og "2" er uavhengige, men bruken av dem er identisk.For eksempel så kan tur "1" brukes til daglige tall og tur "2" til månedlige tall.
Tilbakestille tur
Tilbakestilling gjøres når turtelleren vises.


â–º Trykk på knappen på enden av viskerkontrollspaken i minst to sekunder.

â–º Trykk på tommelhjulet på rattet i minst to sekunder.


â–º Trykk på denne knappen i minst 2 sekunder.
Definisjoner
Rekkevidde
(km eller miles)Avstand som fortsatt kan kjøres med gjenværende drivstoff i tanken (basert på gjennomsnittlig drivstofforbruk over de siste kjørte kilometrene (miles)).
NOTIC E
Denne verdien kan variere etter en endring i kjørestil eller terreng, og føre til en betydelig endring i drivstofforbruket i øyeblikket.
Når rekkevidden er under 30 km, vises prikker.Etter påfylling av minst 5 liter drivstoff beregnes rekkevidden på nytt og vises hvis den er over 100 km.
WARNI NG
Hvis det fortsatt vises stiplede linjer i stedet for tall under kjøring, kontakter du en autorisert Toyota-forhandler, et verksted autorisert av Toyota eller et annet pålitelig verksted.
Gjeldende forbruk
(mpg eller l/100 km eller km/l)(miles/kWh eller kWh/100 km eller km/kWh) (elektrisk)

Page 25 of 360

25
Instrumenter
1
/ Beregnet i løpet av de siste sekundene.Denne funksjonen vises bare i hastigheter over 30 km/t (diesel).
Gjennomsnittlig forbruk
(mpg eller l/100 km eller km/l)(miles/kWh eller kWh/100 km eller km/kWh) (elektrisk) / Beregnet siden siste tilbakestilling av turcomputer.
Gjennomsnittshastighet
(km/t eller mph)Beregnet siden siste tilbakestilling av turcomputer.
Kjørt avstand
(km eller miles)Beregnet siden siste tilbakestilling av turcomputer.
Stop & Start tidsteller
(minutter/sekunder eller timer/minutter)
Hvis bilen er utstyrt med Stop & Start, beregner en tidsteller tiden som er brukt i STOPP-modus under en tur.Den tilbakestilles til null hver gang tenningen slås på.
Berøringsskjerm
Dette systemet gir tilgang til følgende elementer:– Permanent visning av klokkeslett og utetemperatur (en blå varsellampe vises hvis det er fare for is).– Innstillingsmenyer for bilfunksjoner og utstyr.– Kontroller og visning av tilknyttet informasjon for audiosystem og telefon.– Visning av funksjoner for visuell manøvreringshjelp.– Internettjenester og visning av tilknyttet informasjon.– Kontroller for navigasjonssystem og visning av tilknyttet informasjon (avhengig av versjon).
WARNI NG
Av sikkerhetsårsaker må du alltid stoppe bilen før du utfører handlinger som krever uavbrutt oppmerksomhet.Noen funksjoner er ikke tilgjengelig under kjøring.
Anbefalinger
Denne skjermen er kapasitiv.– Ikke bruk skarpe gjenstander på berøringsskjermen.– Ikke berør berøringsskjermen med våte hender.– Bruk en myk, ren klut til å rengjøre berøringsskjermen.
Prinsipper
â–º Bruk knappene på hver side av berøringsskjermen for å få tilgang til menyene, og trykk deretter på knappene som vises på berøringsskjermen.Noen menyer kan vises over to sider: trykk på knappen "ALTERNATIVER" for å få tilgang til den andre siden.
NOTIC E
Etter et kort øyeblikk uten noen handlinger på den andre siden, vises den første siden automatisk.
Trykk på "AV" eller "PÅ" for å deaktivere/aktivere en funksjon.Konfigurere en funksjon
Tilgang til ekstra informasjon om funksjonenBekreft
Gå tilbake til forrige side eller bekreft