CITROEN JUMPER 2015 ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ (in Greek)

Page 211 of 248

10
10.45
JUMPER-PAPIER_EL_CHAP10A_AUTORADIO_FIAT-TACTILE-1_ED01-2014
ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
Φωνητικές εντολές "Τηλεφώνου"
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3Σχόλια
Incoming calls * Εμφανίζεται η λίστα με τις ληφθείσες κλήσεις.
Contacts * Εμφανίζεται ο κατάλογος του συνδεμένου τηλεφώνου.
Search * Γιώργος Παπαδόπουλος Εμφανίζεται η επαφή Γιώργος Παπαδόπουλος που υπάρχει στον τηλεφωνικό κατάλογο με όλους τους αποθηκευμένους αριθμούς.
Search * Γιώργος ΠαπαδόπουλοςΚινητό τηλέφωνο Εμφανίζεται ο αριθμός τηλεφώνου με την ετικέτα "κινητό τηλέφωνο" συνδεμένο με την επαφή Γιώργος Παπαδόπουλος.
Display messages ** Εμφανίζεται η λίστα με τα γραπτά μηνύματα που έχουν ληφθεί από το συνδεμένο τηλέφωνο.
Αν το τηλέφωνο επιτρέπει την αποθήκευση του "Ονόματος" (Γιώργος) και του "Επωνύμου" (Παπαδόπουλος) σε δύο χωριστά πεδία, πραγματοποιείτε τις παρακάτω φωνητικές εντολές:
- "Call", "Γιώργος", "Παπαδόπουλος" ή "Call" "Παπαδόπουλος", "Γιώργος".
- "Search", "Γιώργος", "Παπαδόπουλος" ή "Search", "Παπαδόπουλος", "Γιώργος".
* Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο αν το τηλέφωνο που είναι συνδεμένο στο σύστημα υποστηρίζει το "κατέβασμα" από το Internet του καταλόγου και των τελευταίων κλήσεων και εφόσον το "κατέβασμα" έχει πραγματοποιηθεί.
** Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο αν το τηλέφωνο που είναι συνδεμένο στο σύστημα υποστηρίζει τη λειτουργία φωνητικής ανάγνωσης των γραπτών μηνυμάτων.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την ετικέτα "Mobile phone" (Κινητό τηλέφωνο) με τρεις άλλες διαθέσιμες ετικέτες "Home" (Σπίτι), "Work" (Εργασία), "Other" (Άλλο).

Page 212 of 248

10
10.46
ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
Φωνητικές εντολές "Ραδιοφώνου AM / FM / DAB"
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3Σχόλια
Tune to (Συντονισμός στο) 105.5FM Συντονίζει το ραδιόφωνο στη συχνότητα 105.5 της ζώνης των FM.
Tune to (Συντονισμός στο) 940AM Συντονίζει το ραδιόφωνο στη συχνότητα 940 της ζώνης των AM.
Tune to (Συντονισμός στο) * SKAIFM Συντονίζει το ραδιόφωνο στον σταθμό SKAI.
Tune to DAB channel ** Radio NOVA Συντονίζει το ραδιόφωνο DAB στο ραδιοφωνικό κανάλι NOVA.
* Μπορείτε να αντικαταστήσετε το "SKAI" με οποιοδήποτε άλλο όνομα σταθμού FM που λαμβάνεται από το ραδιόφωνο. Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν διαθέτουν αυτή την υπηρεσία.
** Μπορείτε να αντικαταστήσετε το "Radio NOVA" με οποιοδήποτε άλλο όνομα καναλιού DAB που λαμβάνεται από το ραδιόφωνο. Όλα τα κανάλια DAB δεν παρέχουν αυτή την υπηρεσία.
Οι εντολές αυτές μπορούν να πραγματοποιούνται από οποιαδήποτε κύρια σελίδα-οθόνη αφού πιέσετε το πλήκτρο αναγνώρισης φωνής που βρίσκεται στο τιμόνι, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει καμία τηλεφωνική κλήση σε εξέλιξη.

Page 213 of 248

10
10.47
JUMPER-PAPIER_EL_CHAP10A_AUTORADIO_FIAT-TACTILE-1_ED01-2014
ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
Φωνητικές εντολές "Ψηφιακών μέσων"
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3Σχόλια
Play track (Ακρόαση κομματιού) " Title 1 " Παίζει το κομμάτι "Τίτλος 1".
Play album (Ακρόαση άλμπουμ) " Album 1 " Παίζει τα τραγούδια του άλμπουμ "Άλμπουμ 1".
Play artist (Ακρόαση καλλιτέχνη) " Artist 1 " Παίζει τα τραγούδια τού καλλιτέχνη "Καλλιτέχνης 1".
Play musical genre(Ακρόαση μουσικού είδους) " Jazz " Παίζει τα τραγούδια τού μουσικού είδους "Jazz".
Play playlist (Ακρόαση λίστας κομματιών) " Playlist 1 " Παίζει τα τραγούδια της λίστας τραγουδιών "Playlist 1".
Play podcast (Ακρόαση podcast) " Radio 1 " Παίζει το podcast "Podcast 1".
Play audio book (Ακρόαση βιβλίου ήχου) " Book 1 " Παίζει το βιβλίο ήχου "Book 1".
Play track number(Ακρόαση κομματιού αριθ.) " 5 " Παίζει το κομμάτι αριθμός "5".
Select (Επιλογή) " USB " Επιλέγει ως ενεργή πηγή ήχου το ψηφιακό μέσο USB.
Scan (Σάρωση) " Album " Εμφανίζει τη λίστα με τα διαθέσιμα άλμπουμ.
Οι εντολές αυτές μπορούν να πραγματοποιούνται από οποιαδήποτε κύρια σελίδα-οθόνη αφού πιέσετε το πλήκτρο αναγνώρισης φωνής που βρίσκεται στο τιμόνι, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει καμία τηλεφωνική κλήση σε εξέλιξη.

Page 214 of 248

10
10.48
ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
Φωνητικές εντολές "Πλοήγησης"
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3Σχόλια
Go home Εμφάνιση της διαδρομής με κατεύθυνση προς το σπίτι.
2D mode Μετάβαση σε δισδιάστατη λειτουργία.
3D mode Μετάβαση σε τρισδιάσταση λειτουργία.
Delete route Διαγραφή εμφανιζόμενης διαδρομής.
Add a favourite Εμφάνιση σελίδας-οθόνης αγαπημένων.
Repeat instruction Επανάληψη τελευταίου εκφωνηθέντος φωνητικού μηνύματος.
Οι εντολές αυτές μπορούν να πραγματοποιούνται από κάθε κύρια σελίδα-οθόνη αφού πιέσουμε το πλήκτρο αναγνώρισης φωνής που βρίσκεται στο τιμόνι, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει καμία τηλεφωνική κλήση σε εξέλιξη.

Page 215 of 248

10
10.49
JUMPER-PAPIER_EL_CHAP10A_AUTORADIO_FIAT-TACTILE-1_ED01-2014
ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
Φωνητικές εντολές "Γραπτών μηνυμάτων"
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3Σχόλια
Send a text to (Αποστολή μηνύματος στο) 0123456789 Εκκίνηση της φωνητικής διαδικασίας για να στείλετε ένα προσχεδιασμένο γραπτό μήνυμα κάνοντας χρήση του συστήματος. Send a text toΓιώργος ΠαπαδόπουλοςMobile phone (Κινητό τηλέφωνο)
Display textΓιώργος ΠαπαδόπουλοςMobile phone (Κινητό τηλέφωνο) Εμφάνιση της θυρίδας των μηνυμάτων που έχουν "κατεβεί" στο τηλέφωνο.
Οι εντολές αυτές μπορούν να πραγματοποιούνται από κάθε κύρια οθόνη αφού πιέσετε το πλήκτρο τηλεφώνου που βρίσκεται στο τιμόνι, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει καμία τηλεφωνική κλήση σε εξέλιξη.

Page 216 of 248

10
10.50
ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
Φωνητικές εντολές "Κλήσεων hands-free"
Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3Σχόλια
Send (Αποστολή) Οι τόνοι επιλογής στέλνονται για το 0123456789.
Send "Voicemail password" (Αποστολή συνθηματικού τηλεφωνητή)
Οι τόνοι επιλογής στέλνονται για τους αριθμούς που έχουν αποθηκευτεί στο "Συνθηματικό της θυρίδας τού τηλεφωνητή".
Activate speakers(Ενεργοποίηση μεγαφώνων) Μεταφορά της κλήσης στο τηλέφωνο ή στο σύστημα.
Activate / Deactivate micro (Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση μικροφώνου) ON / OFF μικροφώνου τού συστήματος.
Εντολές διαθέσιμες όταν μια κλήση είναι σε εξέλιξη.
Οι εντολές μπορούν να πραγματοποιούνται από οποιαδήποτε σελίδα-οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης αφού πιέσετε το πλήκτρο τηλεφώνου που βρίσκεται στο τιμόνι.

Page 217 of 248

10.51
JUMPER-PAPIER_EL_CHAP10B_AUTORADIO_FIAT-4_ED01-2014
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ BLUETOOTH
Το σύστημα προστατεύεται ώστε να λειτουργεί μόνο στο δικό σας αυτοκίνητο.
Για λόγους ασφάλειας, επιβάλλεται ο οδηγός να πραγματοποιεί τις διαδικασίες που απαιτούν αυξημένη προσοχή, με το αυτοκίνητο σταματημένο.
Όταν ο κινητήρας είναι σβηστός, και για να προστετεύεται η μπαταρία, το σύστημα διακόπτει τη λειτουργία του μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας.
σελ.
σελ.
σελ.
σελ.
σελ.
σελ.
01 Πρώτα βήματα
02 Χειριστήρια στο τιμόνι
03 Ραδιόφωνο
04 Μουσικά μέσα
05 Τηλέφωνο
06 Ρύθμιση
07 Φωνητικές εντολές σελ.
10.52
10.53
10.54
10.56
10.58
10.60
10.61
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Page 218 of 248

01
10.52
ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ
Λειτουργία/Διακοπή, ρύθμιση έντασης ήχου.
Εμφάνιση του μενού και ρύθμιση των επιλογών.
Επαναλαμβανομένη ακρόαση.
Επιλογή αποθηκευμένων σταθμών:
FM-A, FM-B, FM-C, AM-A, AM-B, AM-C.
Αυτόματη αναζήτηση σταθμού με μικρότερη/μεγαλύτερη συχνότητα.
Επιλογή προηγούμενου/επόμενου μέρους USB.
Πιέζοντας και κρατώντας πατημένο: γρήγορο προχώρημα ή γύρισμα πίσω.
Ραδιοφώνου επαφές 1 ως 6:
Επιλογή αποθηκευμένου σταθμού.
Πιέζοντας παρατεταμένα: αποθήκευση ενός σταθμού.
Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση έντασης ήχου (σίγαση/προσωρινή διακοπή).
Επιλογή της πηγής ήχου USB ή AUX (εξωτερική πηγή).
Πρόσβαση στη λίστα με τα συνδεμένα τηλέφωνα.
Ακρόαση με τυχαία σειρά.
Έξοδος από την τρέχουσα διαδικασία.
Κύλιση μιας οθόνης μενού (μενού ή κατάλογος).
Περιστροφή: κύλιση λίστας ή ρύθμιση ραδιοφωνικού σταθμού.
Πιέζοντας: επιβεβαίωση της επιλογής που εμφανίζεται στην οθόνη.
Επιλογή κλίμακας συχνοτήτων FM και AM. Πληροφορίες για το ραδιόφωνο ή το τρέχον μουσικό μέσο.

Page 219 of 248

02
10.53
JUMPER-PAPIER_EL_CHAP10B_AUTORADIO_FIAT-4_ED01-2014
ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση προσωρινής διακοπής πηγών ήχου CD, USB/iPod, Bluetooth ® . Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση σίγασης ήχου ραδιοφώνου. Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση μικροφώνου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας.
Περιστρέφοντας: ρύθμιση έντασης ήχου, hands-free, ανάγνωση γραπτών μηνυμάτων, φωνητικά μηνύματα και μουσικές πηγές. Πιέζοντας σύντομα: αύξηση / μείωση έντασης ήχου ανά βαθμίδα. Πιέζοντας παρατεταμένα: συνεχής αύξηση / μείωση έντασης ήχου μέχρι να αφήσουμε το πλήκτρο.
Ενεργοποίηση αναγνώρισης φωνής. Διακοπή φωνητικού μηνύματος για να ξεκινήσει νέα φωνητική εντολή. Διακοπή αναγνώρισης φωνής.
Απάντηση εισερχόμενης κλήσης. Απάντηση δεύτερης εισερχόμενης κλήσης και θέση σε αναμονή της τρέχουσας κλήσης. Ενεργοποίηση αναγνώρισης φωνής για τη λειτουργία τηλεφώνου. Διακοπή φωνητικού μηνύματος για να δοθεί άλλη φωνητική εντολή. Διακοπή αναγνώρισης φωνής.
Περιστρέφοντας: - Ραδιόφωνο: επιλογή προηγούμενου / επόμενου σταθμού. - Ψηφιακά μέσα: επιλογή προηγούμενου / επόμενου σταθμού. Πιέζοντας σύντομα: - Επιβεβαίωση . Πιέζοντας παρατεταμένα: - Ραδιόφωνο: σάρωση σταθμών με μεγαλύτερη / μικρότερη συχνότητα μέχρι να αφήσουμε το πλήκτρο. - Ψηφιακά μέσα: γρήγορο προχώρημα / γύρισμα πίσω μέχρι να αφήσουμε το πλήκτρο.
Απόρριψη εισερχόμενης τηλεφωνικής κλήσης. Τερματισμός τρέχουσας τηλεφωνικής κλήσης.

Page 220 of 248

03
10.54
Πιέζετε το πλήκτρο " RADIO " για να επιλέξετε την κλίμακα συχνοτήτων FM ή AM.
Το εξωτερικό περιβάλλον (λόφος, κτήριο, σήραγγα, γκαράζ, υπόγειο κλπ) μπορεί να εμποδίσει τη λήψη, ακόμη και στη λειτουργία παρακολούθησης συχνότητας RDS.
Το φαινόμενο αυτό είναι φυσιολογικό στη διάδοση των ραδιοκυμάτων και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας του ηχοσυστήματος.
Πιέζετε το πλήκτρο " RADIO " για να επιλέξετε την κλίμακα συχνοτήτων FM ή AM.
Πιέζετε το πλήκτρο " A-B-C " για να επιλέξετε ένα από τα τρία επίπεδα των αποθηκευμένων σταθμών.
Πιέζετε παρατετατμένα ένα πλήκτρο για να αποθηκεύσετε τον σταθμό που ακούτε εκείνη τη στιγμή.
Το όνομα του σταθμού εμφανίζεται στην οθόνη και ένα ηχητικό σήμα επιβεβαιώνει την αποθήκευση.
Πιέζετε " INFO " για να εμφανιστούν οι πληροφορίες του σταθμού που ακούτε.
Πιέζετε σύντομα ένα πλήκτρο για να πραγματοποιήσετε αυτόματη αναζήτητηση σταθμού με μικρότερη / μεγαλύτερη συχνότητα.
Γυρίζετε το περιστροφικό χειριστήριο για να πραγματοποιήσετε επιλεκτική αναζήτηση σταθμού με μικρότερη / μεγαλύτερη συχνότητα.
Πιέζετε το περιστροφικό χειριστήριο για να εμφανιστεί ο κατάλογος των σταθμών στους οποίους μπορείτε να συντονιστείτε στην περιοχή.
Γυρίζετε το περιστροφικό χειριστήριο για να επιλέξετε έναν σταθμό και κατόπιν το πιέζετε για να τον διαλέξετε.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Επιλογή σταθμού Αποθήκευση σταθμού

Page:   < prev 1-10 ... 171-180 181-190 191-200 201-210 211-220 221-230 231-240 241-250 250 next >